Termeni și condiții de utilizare

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor Termeni si conditii, de acceda se recomanda citirea cu atentie a acestora. SC ARTIFIR RODI SRL au dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă.

Definitii

- ARTIFIR - VANZATOR: reprezinta SC ARTIFIR RODI SRL care intretine si administreaza acest magazin virtual.

- UTILIZATOR / CUMPARATOR - reprezinta orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda on line pe acest magazin.

- MAGAZIN - reprezintă magazinul virtual www.artifirrodi.ro/index.php, prin care Utilizatorul are acces la informații despre produse, caracteristicile acestora, informații despre livrare, modalități de plată.

Securitatea datelor personale

Datele personale introduse către cumpărător vor fi utilizate de către vânzător numai pentru scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea și livrarea comenzilor, anuntarea promoțiilor etc.

Incheierea contractului la distanta

Termenii si conditiile de utilizare, impreuna cu comanda online, constituie Contractul incheiat la distanta intre ARTIFIR RODI SRL si Cumparator, persoana fizica sau juridica, in conformitate cu prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, modificata prin OUG nr. 174/2008 si ale Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Contractul se considera incheiat la momentul in care Vanzatorul transmite cumparatorului mesajul de validare si acceptare, cu privire la comanda sa, fara a fi nevoie de o confirmare de primire de la acesta.

Informații despre produse

Produsele afișate sunt însoțite de informații privind caracteristicile esențiale ale acestora. Se recomandă citirea cu atenție a descrierii din secțiunea INFORMAȚII atasata fiecarui produs.

Termen de valabilitate și garanție

Termenul de valabilitate și garanție a fiecărui produs se găsește pe eticheta acestuia. Vanzatorul nu poate fi considerat responsabil pentru folosirea necorespunzatoare a produsului comandat.

Preturi

Preturile afisate sunt exprimate in lei si includ TVA in cuantum de 19%. Facturarea se face la prețul afișat la momentul înregistrării comenzii, excepție făcând eventualele greșeli de prelucrare a informațiilor sau modificărilor TVA. Preturile afisate nu includ costul de livrare.

Artifir Rodi își rezervă dreptul de a modifica prețurile  fără notificare prealabilă a cumpărătorului ori de câte ori consideră necesar.

Costul de transport este achitat de cumpărător și este evidențiat pe factura distinct.

Dreptul de denuntare unilateral al unui contract

Potrivit legii, "Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea motivului, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"

Conditii de returnare a produselor

- Produsele se returnează fără deteriorări și în ambalajul original.

- Cheltuielile de returnare intră în sarcina cumpărătorului

- Notificarea returnării se va face, se va semna și va fi transmisă prin poștă sau prin e-mail - returnarea produselor se face în termenul prevăzut, prin aceleași servicii de transport care au efectuat livrarea, împreună cu notificarea de returnare și xerocopia facturii fiscale.

- Returnarea produselor se face prin adresa de la care a fost expediat coletul

- Contravaloarea produselor returnate se restituie cumparatorului in maxim 30 de zile de la data denuntarii contractului, prin mandat postal sau prin ordin de plata.

Limita responsabilității

Întregul conținut al Magazinului este expus în scop informativ și Artifir nu poate fi făcut răspunzător pentru niciun prejudiciu rezultat din utilizarea informațiilor prezentate, pentru erorile de imprimare / afișare sau pentru omisiuni din conținut cu privire la prețuri, caracteristici, imagini etc.

Artifir Rodi nu garantează disponibilitatea produselor afișate și isi rezerva dreptul de a refuza o comandă în cazul în care respectivul produs nu este în stoc.

Drepturi de autor

Toate materialele continute de Magazin - informatii, texte, grafica, software, logo-uri, nume, reclame si marci inregistrate - sunt proprietatea Artifir Rodi si intra sub incidenta legii pentru protectia dreptului de autor si a legilor privind marcile de proprietate intelectuala.

Folosirea fara acordul Artifir a continutului Magazinului se pedepseste conform legilor in vigoare. Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea materialelor conținute de Magazin în orice mod, cu excepția cazurilor de autorizare a condițiilor de utilizare a Magazinului sau cu acordul expres și prealabil al Artifir Rodi SRL.

Litigii

Contractul incheiat la distanță și litigiile legate de acesta sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legislația României. Orice litigiu apare între SC ARTIFIR RODI SRL și cumpărător, legat de executarea sau interpretarea Contractului se va rezolva pe cale amiabila. Dacă o astfel de soluționare nu este posibilă, se vor aplica prevederile legale românești și soluționarea litigiului este de competența instanțelor judecătorești abilitate.

Navigarea pe site se considera acceptarea Termenilor si conditiilor prezentate mai sus si asumarea raspunderii.