Conditii de livrare

Livrarea produselor comandate se face pe întreg teritoriul României, cu una din următoarele mijloace:

Poșta Româna

Adresa de livrare trebuie să corespundă cu adresa din buletin / carte de identitate, în caz contrar Posta va refuza inmanarea coletului. Coletele se ridică personal de la Oficiul Postal după instintarea clientului prin aviz.

Din momentul sosirii coletului la Oficiul Postal, clientul are la dispoziție 10 zile să prezinte, cu buletinul și avizul la Oficiul Postal pentru ridicarea coletului. În cazul în care, în aceste 10 zile, clientul nu se prezintă la comandă, Poșta Română returnează coletul și ARTIFIR RODI, rezervă dreptul de a solicita plata în avans sau de a refuza o nouă comandă de la clientul în cauză.

Fan Curier

Cumpărătorul care apelează la livrarea coletului cu Fan Curier, trebuie să aibă în vedere că, dacă localitatea de domiciliu nu este centru de distribuție, la costul de transport se va adăuga valoarea echivalentă a kilometrilor exteriori de la sediul Fan Curier la adresa de livrare. Informații suplimentare se pot optine accesând http://www.fancourier.ro/retea/arie-acoperire/

Inainte de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul daca exista kilometri exteriori, costul acestora si va stabili impreuna modul de transport cel mai convenabil pentru client.

Coletele livrate cu Fan Curier vor fi înmânate personal cumparatorului la adresa de livrare. În cazul în care furnizarea coletului nu a fost posibilă din cauza cumpărătorului, Artifir își rezervă dreptul de a refuza o nouă comandă de la acel cumpărător sau de a solicita plata integrală în avans a produselor comandate.

Costurile de livrare

Prețul afișat la plasarea comenzii se referă la un colet în greutate de până la 1 kg, cu plata ramburs. Costul transportului se calculează pentru fiecare colet, în funcție de greutatea acestuia și modalitatea de plată.

Dupa plasarea comenzii veti primi un email sau veti fi contactat telefonic, prin care vi se va comunica costul transportului si confirmarea comenzii.

Posta Romana - 12 lei

Fan Curier - 21 de lei

Termeni de livrare

Daca produsul dorit este pe stoc, livrarea se va face in termen de 5-7 zile de la plasarea comenzii, cu Posta Romana si 2-3 zile cu Fan Curier

Dacă produsul nu este pe stoc, comanda se înregistrează pe site, fiind considerată ca precomanda. Vanzatorul va instinta Cumparatorul despre lipsa acestuia si perioada necesara pentru ca respectivul produs sa fie din nou pe stoc. În acest caz, dacă cumpărătorul este de acord livrarea se poate face abia după 2-4 săptămâni de la plasarea comenzii.